Loading color scheme

Lákají vás barevné čočky? Halloween je ideální záminka k tomu, je konečně vyzkoušet

Chystáte se letos na halloweenské party zabodovat nejlepším převlekem? Barevné čočky ColourVUE Crazy Lens jsou skvělým tipem, jak dotáhnout kostým do posledního detailu. Na VašeČočky.cz najdete desítky bláznivých motivů za 378 Kč. Stačí se jen rozhodnout, jestli budete o halloweenské noci své přátele děsit kočičím, hadím, tajemně černým nebo třeba zombie pohledem.

“I když obliba barevných čoček v Česku stále roste, jde spíše o výjimečný módní doplněk. Loňský zájem o halloweenské čočky nás proto příjemně překvapil, prodali jsme tisíce různých strašidelných motivů a letos čekáme ještě větší nápor,” říká Tomáš Bártek z e-shopu VašeČočky.cz.

Kontaktní hydrogelové čočky Crazy Lens umí dobře překrýt přirozenou barvu oka, a to dokonce i když zvolíte čočku s bílou duhovkou. Barevné čočky jsou pro oči absolutně bezpečné, jsou k dispozici v dioptrické i nedioptrické variantě a jsou čtvrtletní nekontinuální. To znamená že je lze nosit čtvrt roku od otevření (takže Halloweenem to nemusí skončit) a na spaní je nutné je z oka vyjmout.

{phocagallery view=category|categoryid=1795|limitstart=0|limitcount=0}