Loading color scheme

Gábina Páralová představuje kolekci v safari stylu pro babí léto

Inspirace stylem Safari je patrná zejména ve volbě barev a pohodlných střihů. Tlumené barvy lesa, kterým vévodí khaki, ve spojení s typickými rysy návrhářčiny tvorby rozhodně nepůsobí nudně. Modely ozvláštňují rafinované sklady, límce a řasení. Při navrhování kolekce Hájení kladla Gábina důraz na odlehčené materiály, jako pravé hedvábí, organzu a bavlnu.

Pohodlné modely se skvěle hodí i na celodenní nošení do práce. „Jednotlivé kusy jsem navrhovala tak, aby se daly navzájem dobře kombinovat. Stačí tedy pár kousků z této kolekce a máte vystaráno nejen na babí léto," radí Gábina Páralová. Kolekce Hájení se skvěle kombinuje s výraznými doplňky, kterými můžete svůj outfit povýšit a dodat mu šmrnc. Zejména stylový klobouček a kožené doplňky by vám tuto sezónu neměly chybět.

V kolekci Hájení najdete dlouhé i krátké kalhoty, halenky, košile, šaty a sukně. Díky důmyslným střihům a hře s materiály dokáží modely opticky kouzlit s postavou. Halenky se vyznačují střihy, které zvýrazňují oblast ramen. To v kombinaci se splývavými kalhotami a sukněmi pomůže nositelkám opticky vyrovnat širší boky. Kalhoty a sukně s vyšším pasem zase schovají bříško a protáhnou postavu.

Nová kolekce Gábiny Páralové je k dostání v obou jejích salonech – v Praze v Jakubské ulici (za Kotvou) a v Brně v Solniční.

{phocagallery view=category|categoryid=1171|limitstart=0|limitcount=0}