Loading color scheme

Jaké karnevalové kostýmy jsou nyní nejoblíbenější?

Pohádkové a filmové kostým
Pro většinu dětí to bývá jasná volba. Skoro každé dítě by si přálo alespoň jeden den prožít jako pohádková postava. Mezi holčičkami stále vévodí různé princezny – od Elsy z Ledového království až po tradiční Popelku. Chlapci zase milují svět superhrdinů a rádi se převléknou například za Batmana nebo Spidermana.

Strašidelné kostýmy
Ty jsou v nabídce také celoročně, byť nejoblíbenější bývají právě v okolí Halloweenu. Pokud se vaše dítě nebojí, může na maškarním všechny překvapit důmyslným kostýmem čarodějnice, ducha nebo třeba upíra. Ujistěte se ale, že kostým není natolik děsivý, aby se jej ostatní děti bály.

Kostýmy profesí
Pokud je vaše dítě spíše ambiciózní typ, který si rád hraje na dospělého, může pro něj být nejlepším kostýmem reálné zaměstnání. Populární bývají například lékaři, hasiči, vojáci nebo astronauti. Ale klidně můžete zvolit i něco významně méně okoukaného. Potřebujete party doplňky, které kostým doplní, ale klidně zvládnete vytvořit i jakékoliv jiné povolání, jehož kostým není běžně k prodeji.

Kostýmy zvířat
Děti zvířata obvykle milují a také nabídka kostýmů je v tomto ohledu skutečně široká. Můžete se převléct klidně za berušku, motýla nebo včelku, ale existují také kostýmy slonů, hrochů, tygrů, lvů nebo jiných zvířat. Tyto kostýmy bývají často velmi nápadité, ale je třeba připravit se na vyšší cenu, protože bývají o dost propracovanější a mohutnější.

Zdroj obrázku: Natalia Belay / Shutterstock.com