Loading color scheme

Oživte svůj podzimní outfit stylovými doplňky z kolekce Young vyrobenými z ekologické kůže

Sáhněte například po klasické černé barvě v elegantním provedení. Kabelky a batohy Young zdobené důmyslným prošíváním a nepřehlédnutelnými cvočky skvěle doplní jakýkoli outfit do práce, do kavárny nebo na nákupy. Každá taška či baťůžek jsou precizně ušité a objevíte v nich praktické kapsy na zip. Díky ekologické kůži mají produkty Young menší dopad na životní prostředí. Při výrobě této ekologické kůže byla výrazně snížena spotřeba vody a energie. Díky svému nadčasovému vzhledu navíc jen tak nevyjdou z módy.

Měděná dámská kabelka z kolekce Young
Tato dámská kabelka je vyrobená z matné ekologické kůže. Je k dispozici v několika barvách. Stylové cvočky a zajímavé prošívání jsou velmi elegantní. Na boku je nenápadné logo Wittchen. Kabelka si získá každého, kdo má rád originální tvary. 

Černý dámský batoh z kolekce Young
Batoh je vyrobený z ekologické kůže a je k dispozici v klasické černé a tmavě modré barvě. Produkt je zdoben elegantními nýty a prošíváním. Batoh je ideální pro různé stylizace a pojme mnoho nezbytností. Na přední straně najdete kapsu na zip.

Tmavě modrá dámská kabelka z matné ekologické kůže kolekce Young
Dámská kabelka je vyrobena z matné, vysoce kvalitní ekologické kůže. Produkt je ozdoben cvočky podél horního okraje, co dodává kabelce originální charakter. Zajímavý vzhled je zdůrazněn popruhy. Kabelka je k dispozici v univerzálních barvách černé a tmavě modré.

Černý dámský batoh s cvočky z kolekce Young
Tento batoh je vyroben z vysoce kvalitní ekologické kůže. Je uzavřen klapou, která je zdobená cvočky. Má také kapsu na zip. Stříbrné logo Wittchen dodává elegantní vzhled.

Elegantní dámská kabelka z kolekce Young
Černá dámská kabelka je nezbytností v šatníku každé ženy. Tento model má klasický tvar a je vyroben z odolné ekologické kůže. Je zdobená efektními cvočky a originálním prošíváním kolem přední kapsy. Dvoukomorový vnitřek kabelky je velmi praktický. V zadní části kabelky je kapsa na zip.

Kolekce Young doplňuje oblíbené kolekce značky Wittchen, která vyrábí kožené zboží a doplňky. Od prvního návrhu až po představení v obchodě klade tým Wittchen důraz na kvalitu výroby a na styl.

VELKÝ VÝBĚR STYLOVÝCH KABELEK NALEZNETE TAKÉ V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>