Loading color scheme

Jaké je správné oblečení na léto? Víme to

Co na horký den?
Hlásí předpověď počasí to, že se blíží tropické teploty? Pokud ano, je třeba tomu svůj outfit přizpůsobit. Pokud se nejprve podíváme na muže, jsou dobrou volbou stylová pánská trička. Pokud jde o střih, měl by být spíše volnější, což v horkých dnech výrazně oceníte. Dále nezapomínejte ještě na další věci, jako je:

  • Přírodní materiál
  • Prodyšnost trička
  • Světlá barva

K tričku se určitě nehodí kalhoty, jelikož do horkých letních dnů jsou jasnou volbou kraťasy. A to za splnění stejných podmínek, jako tomu bylo u samotného trička. A co by si měly vzít v horký den ženy? Ty rozhodně nic nezkazí buď stylovými letními a také lehkými šaty, stejně jako jsou doslova ideální volbou také různá trička a kratší sukně. I zde je třeba myslet hlavně na pohodlí, a na to, aby zvolené oblečení nehřálo, a aby naopak dýchalo. To je v horkých dnech nesmírně důležité pro každého.

Jaké zvolit boty?
Když je to nevyhnutelné a musíte mít uzavřenou obuv, zvolte do ní spíše kotníkové ponožky. A to navíc takové, u kterých budete mít jistotu, že budou z přírodního a také savého materiálu. Když plnou obuv mít nemusíte, tak máte vybráno. Pokud jde o muže, rozhodně nic nezkazí, pokud si vezmou sandály – pochopitelně na boso. Ženy je mohou využít také, stejně jako nic nezkazí ani tím, když si obléknou baleríny. A co při cestě k vodě? Určitě stylové žabky, nebo klasické pantofle. Toto je outfit, který sice do města moc nepatří, ale při cestě na pláž je rozhodně tím pravým.