Loading color scheme

Jak vybrat letní vůni pro muže: vsaďte na lehké a svěží vůně

Pánská výzva: proč vyměnit stávají parfém za nový?
Oblíbil si váš miláček silné vůně s nádechem koření nebo dřeva? Pokud patří mezi zarputilé odpůrce změn, možná se oblíbené vůně tak snadno nevzdá. Existují ale přinejmenším 3 dobré důvody, proč se výměna kosmetických doplňků vyplatí i mužskému pohlaví:

1. Udrží si osobní jiskru a šarm – k létu patří hravé a svěží tóny, v nichž se odráží vůně dálek i dozrávajícího ovoce. Zejména ve chvílích, kdy teploty překročí třicítku, vám partner poděkuje. Díky nové vůni zůstane svěží i při delším pohybu na sluníčku.

2. Změnu ocení i nejbližší okolí – zejména pokud se vaše polovička běžně pohybuje v uzavřených prostorách, kde se může ostatním zatočit z výrazné vůně hlava. Decentní parfémy pro muže umožní svým nositelům vyniknout v davu, aniž by se v jejich přítomnosti cítili ostatní nepříjemně.

3. Poznají lépe sami sebe – během léta lákají parfumerie rozmlsané zákazníky na řadu limitovaných edicí, které v jiném ročním období jen tak neseženete.
Dejte svému muži šanci vyzkoušet nepoznané. Třeba najde zalíbení ve vůních, o kterých by dříve ani neuvažoval.

Jaké druhy vůní jsou na trhu k dostání?
Při výběru parfému vezměte v potaz povahu, osobní vkus i záliby obdarovaného. Budete mít větší šanci, že svého muže přesvědčíte, aby vyzkoušel vůni, která mu přece padne jako ulitá. Vybírat můžete z pestré škály vůní:

Ovocné vůně
Osvěžující a nevtíravé. Nejsou-li vašemu partnerovi cizí lehké, a přitom podmanivé tóny, možná mu učarujete vůní zralého ovoce – citrusů, pomerančů, bergamotu nebo jablek. Pokud navíc patří mezi aktivní sportovce, zůstane svěží i po náročném fyzickém výkonu.

Květinové vůně
Jasmín, rostoucí tráva nebo aroma rozkvetlých bylin. Květinové vůně jsou ideální pro věčně romantiky. Obdarujte svého přítele netradiční vůní a třeba vás na oplátku pozve na večeři při zapadajícím slunci.

Dřevité vůně
Parfém s jemným nádechem santalového dřeva ocení jedinci se zdravým sebevědomím nebo milovníci exotických vůní, které díky vašemu jedinečnému dárku mohou okusit (doslova) na vlastní kůži.