Loading color scheme

Oblíbené legíny Pura Vida poprvé v jednobarevném provedení! Černá a růžová inspirují k nespoutaným kombinacím s barevnými topy či novými funkčními triky

První černé a růžové legíny v historii Pura Vidy jsou ušity z lehkého, tenkého materiálu, na rubové straně mají jemný chlup pro větší pohodlí. Hodí se na pomalejší sporty, a když je venku tepleji tak i k běžnému nošení. „Doteď u nás mohly holky jen doplňovat barevné legíny jednobarevnými topy, ode dneška však můžou kombinovat i naopak. Aby mohly nosit barevná a strakatá trička, ušily jsme jim k tomu dvoje jednobarevné legíny – černé a růžové. Radost jim nebude dělat jen klasický střih s vysokým pasem, ale také lehký a jemný materiál, který ale zároveň neprosvítá a nesjíždí,“ vysvětluje designérka a zakladatelka Pura Vidy Petruccya (Petra Bartoňková).

Funkční trika s dlouhým rukávem Petruccya navrhla v designu Revolucion fialová + Revolucion červená pro všechny sportovkyně, které do toho potřebují pořádně šlápnout, Srdce pro rozveselení těch, co vám při sportovním výkonu dýchají na záda, Black and white pro snadné sladění se vším, co máte v šatníku. A navrch Quintana Roo – nejbarevnější sportovní tričko ve vesmíru, inspirované stejnojmenným mexickým státem a nabíjející klidem a energií. „Dlouho jsme v Pura Vidě hledaly vhodný materiál na funkční trička, která by šla nosit k našim legínám. Obzvláště holky běžkyně se dost načekaly, protože jsme přes rok pátraly a testovaly. A nakonec jsme našly přesně to, co jsme hledaly, a rovnou navrhly a ušily několik modelů, které se dají sladit s legínama, tříčtvrťákama, kraťasama i teplákama," dodává Petruccya.

Milovnice pořádně upnutých, přiléhavých věcí nadchnou nová trika Nítěnka – na jógu, pilates, na túru, ale i do práce, třeba pod sako… tahle trička jsou skvělá při pomalejších sportech i v civilu. Ušita z viskózy a elastanu jsou příjemná na kůži, jen tak se nevytahají a skvěle podtrhnou štíhlou figuru. Zadní prodloužený díl ochrání záda před průvanem a zamezí vyjíždění při cvičení. A barvy? Korálová, černá, bordó, pudrová nebo tmavě modrá, takže nebude problém zkombinovat Nítěnku prakticky s čímkoliv.

K ikonickým legínám Pura Vida, ať už více či jednobarevným, skvěle padnou sportovní topy ve čtyřech nových designech: Sportovní bolerko Chytrolína v klidných akvarelových tónech bylo původně ušito do páru k legínám Chytrolína, ale velkou parádu udělá i samotné. Stejně tak funkční top Jen kvetu můžete, ale nemusíte doplnit stejnojmennými legínami – každopádně v něm rozkvetete jedna radost. Top Revolución s revolučním designem, materiálem i střihem má k sobě do party nejen legíny, ale i běžeckou sukénku. V tomhle outfitu zvládnete každou revoluci. Ovšem nikdy nezapomínejte na to nejdůležitější poselství: Hlavně se neposrat. Petruccya ho pro jistotu vepsala přímo na hruď čtvrtého z nových topů, protože stejně jako všichni v Pura Vidě věří, že bude líp. A do té doby se z toho prostě nesmíme po...

SPOUSTY DALŠÍ KRÁSNÝCH LEGÍN ZA SUPER CENY NALEZNETE V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>