Loading color scheme

Co si obout na letní fesťáky?

Hlavně pohodlně
Pokud je vaší prioritou pohodlí a funkčnost, zamilujete si model TEVA HURRICANE XLT INFITNITY. Jedná se o netradiční outdoorovou obuv, která zaujme na první pohled. Místo klasických pásků jsou zde použita měkká lanka. Ta nejenže skvěle vypadají, ale zároveň jsou vytvořena z materiálu, který je rychleschnoucí a šetrný ke kůži. Model navíc obsahuje antibakteriální technologii na bázi zinku zajišťující prevenci proti zápachu. Podešev z extrémně odolné gumy umožňuje stabilní došlap i na nerovném terénu nebo při skákání v kotli.

Nenápadným, avšak stále stylovým doplňkem jsou boty TEVA MIDFORM UNIVERSAL. Díky černé barvě a minimalistickému pojetí skvěle padnou ke každému outfitu, od šatů, přes sukně až po kraťasy. Jejich největší kouzlo tkví ve zvýšené platformě, která je neuvěřitelně pohodlnou a trendy záležitostí. Pásky jsou vyrobeny z rychleschnoucího materiálu odolného vůči oděru a poškození, nemusíte je proto příliš šetřit – tyhle krásky nejsou z cukru.

Stylově za všech okolností
Už jste slyšeli o festivalu Coachella, který se každoročně koná v americké Kalifornii? Zajímavý je mimo jiné tím, že se nejedná pouze o svátek hudby, ale také módy. Pravidelně jej navštěvují modelky a celebrity, které zde předvádějí svůj jedinečný styl a nejrůznější designerské kousky. Pokud chcete zazářit stejně jako návštěvnice Coachelly, sáhněte po jedinečných TEVA MIDFORM UNIVERSAL GEOMETRIC. V tomto modelu se snoubí vše, co si od bot můžete přát – elegantní vzhled, maximální pohodlí a skvělá kvalita. Geometrické vzory na páscích jsou zpracované laserem a dodávají obuvi netradiční vzhled. Nenechte se však mýlit, jejich krása zdaleka není jenom povrchní – tento model v sobě nese technologie kvalitních outdoorových TEVA sandálů.

V jednoduchosti je krása
Preferujete praktičnost a jednoduchost? Poté nazujte žabky TEVA VOYA FLIP vytvořené pro maximální komfort a co nejjednodušší užívání. Mezipodešev Mush™ se vytvaruje přesně podle vaší nohy a dopřeje vám při procházkách po areálu absolutní pohodlí. Pokud se teploty vyšplhají do závratných výšin a vy se rozhodnete schladit pod proudem vody, kterým pořadatelé často osvěžují návštěvníky, směle do toho – pásky jsou totiž vyrobeny z rychleschnoucího materiálu. VOYA FLIP je zkrátka velmi lehká a odolná bota vhodná pro každou příležitost.

Bláto-friendly
Počasí se však může kdykoliv změnit. V případě, že se obloha zatáhne a z nebe začnou „padat trakaře“, hodí se mít v batohu pár kvalitních holin, díky kterým si koncert užijete i v mokru a bahně. Ideální volbou jsou gumáky KAMIK JESSIE, které jsou víc než jen obyčejné boty do deště. Díky lehké a voděodolné konstrukci, anatomicky tvarované stélce EVA, podšívce, která odvádí vlhkost a stylovému designu nejen že zajistí maximální pohodlí i při celodenním nošení, ale poslouží zároveň jako módní doplněk.