Loading color scheme

Užijte si podzimní hory zážitků s výhodnými balíčky na Dolní Moravě!

Dopřejte si pobyt na horské chatě: dvě noci, dvě osoby, 999 korun. Vyberte si apartmán v jedné ze čtyř horských chat v Relax & sport resortu Dolní Morava a užijte si pobyt uprostřed horských strání. V balíčku je kromě pobytu zahrnutý i vstup do dětské herny, úschovna kol, vstup na hřiště na speedminton, volejbal, nohejbal a další sporty či dvacetiprocentní sleva do wellness centra čtyřhvězdičkového hotelu Vista. V apartmánu je k dispozici kuchyňka. Pokud se chcete více rozmazlovat, využijte balíček 2 + 1 noc zdarma v hotelu Vista. V této nabídce najdete ubytování, snídani, neomezený vstup do wellness světa, kulečník, billiard a stolní tenis v hotelu, úschovnu kol, animační programy a vstup do vnitřní a venkovní hotelové herny pro děti.

Ještě, než napadne sníh, můžete se vydat pěšky po mnoha trasách na Dolní Moravě a dojít můžete třeba až na Králický Sněžník. Na trekovém kole, které si můžete půjčit v areálu, prozkoumejte panoramatickou trasu. Zdolejte s dětmi naučnou stezku skřítka Stamichmana a zapojte se do soutěže. Vystoupejte směrem k nebi na Stezku v oblacích a užijte si dechberoucí výhled do okolí. Nechte děti dovádět v jednom z dětských zábavních parků, kde se vyřádí, ale také se něco užitečného dozví. Mamutíkův vodní park, Lesní zážitkový park a Pískový svět provedou až do konce října malé průzkumníky netradiční zábavou. Pro ty větší nabízí lákavé atrakce Adrenalin park s lezeckou stěnou, skokem volným pádem, obří tandemovou houpačkou či lanovým parkem. Bobová dráha a sedačková lanovka je k dispozici až do konce listopadu.

Ať už se rozhodnete nadýchat se podzimního vzduchu na klidných procházkách uprostřed kopců, nebo využijete některou z mnoha nabídek resortu, Dolní Morava vás bude bavit!

{phocagallery view=category|categoryid=2271|limitstart=0|limitcount=0}