Loading color scheme

Chantelle slaví 60 let ženské svůdnosti

Chantelle_60let_jl09_m

 

Caprice upoutá květinovou výšivkou a saténovými detaily v modravých tónech. Dotek romantiky, svěžesti i náznak smyslnosti podporuje silueta, jejíž kouzlo je nekonečné.

Chantelle_60let_MB1_m Ultra Invisible přináší skutečnou inovaci v oblasti bezešvého prádla. Modely tvarují tělo a přitom jsou naprosto neviditelné i pod těmi nejpřiléhavějšími šaty. Linie dává vyniknout atraktivnímu dekoltu a díky neuvěřitelně jemnému materiálu se stává doslova druhou kůží.

Chantelle_60let_pz09_m Řada Africa, miláček všech zákaznic věrných značce Chantelle s typickým motivem připomínajícím slunce, je skutečnou magií svůdnosti a ukázkou prvotřídní haute couture. Díky tomu se stala symbolem letošního 60. výročí, pro které zvolila slavnostní stříbrná vlákna, jež pokožce propůjčují jiskřivé „tetování“. Ať klasické, či trojúhelníkové podprsenky, všechny varianty jubilejních modelů jsou protkané vláknem LYCRA® v jedinečném « tatoo » motivu.

Směsice nestárnoucí klasiky v aktuálním provedení (řady Africa, Caprice, Rive Gauche…) i naprostých novinek (Icône, Divine, C Chic...), to je móda Chantelle, jež zkrášluje siluetu, dodává sebejistotu, navozuje pocit přirozenosti, podtrhuje šarm a především: oslavuje ženskou svůdnost.