Loading color scheme

Montblanc představuje psací potřeby „Signature for good“

Montblanc_Signature_for_Good_Special_Edition_Gruppe_m Montblanc_Signature_for_Good__Special_Edition_m_m Montblanc vytvořil speciální edici psacích potřeb Meisterstück „Signature for good“ s cílem pomoci dětem bez přístupu ke kvalitnímu vzdělání

Prostředky získané z prodeje této speciální kolekce psacích potřeb a doplňků použije značka Montblanc k podpoře organizace UNICEF, se kterou úzce spolupracuje od roku 2004, a jejích celosvětových vzdělávacích programů. Její uvedení je součástí roční charitativní iniciativy, jejímž cílem je získat minimálně 1,5 milionu USD.

Speciální edice „Signature for Good“ vzdává hold kultovnímu peru Meisterstück, jehož nadčasový design slaví letos 85. výročí: hrot z 14karátového zlata, pozlacený prstenec s olivovými lístky, jež jsou součástí loga UNICEF, a modrý safír, který odkazuje na charakteristickou barvu organizace.

Kolekce psacích potřeb Meisterstück v novém provedení zahrnuje plnicí pero, roller, kuličkové pero a mechanickou tužku ve verzích „Le Grand“ a „Classique“. Její součástí jsou také manžetové knoflíčky a řada kožených doplňků.

Psací potřeby Meisterstück „Signature for good“ jsou k dostání v butique Montblanc a u vybraných distribučních partnerů. Plnicí pero za 11 250 Kč (verze Classique) a 14 820 Kč (verze Le Grand).