Loading color scheme

Kolekce SANU BABU léto 2009

Kolekce SANU BABU léto 2009 Mezi stabilně oblíbenými střihy horních dílů stojí mezi topy a halenkami nejvýše tuniky, s véčkovým i obdélným výstřihem a střihem do písmene „T". Senzačně se budou mužům nosit rovné košile s rozparky, se stojáčkem a krátkým rukávem. U sukní (nově také s maxi délkou) se střihově často objevuje zavinovací efekt, originálně vypadá orientální (turecký) střih kalhot s nízkým sedem, kde je nohavice uzavřená nad kotníkem do gumičky. Vedle zajímavé kolekce šatů zaujmou na první pohled módní overaly - s rovnými nebo hippie rozšířenými nohavicemi, nebo s tureckým střihem spodního dílu (balonovými nohavicemi s nízkým sedem). Široké a dlouhé šály můžete používat do vlasů nebo přes ramena, lze jimi obměňovat oblečení - obtočit je jako bandó namísto topu.

Kolekce SANU BABU léto 2009 Ze zajímavých detailů se na modelech objevuje žabičkování (v pase a v horní části korzetových živůtků), stahování do šňůrky, flitry a lurex, které zvýrazňují barevný potisk, výšivka (často s lístečky) tón v tónu ponejvíc na lemech oblečení, patchwork. Na materiálech se objevuje crash efekt, oprání (stone washed), aktuální batika, geometrický, paisley i fantazijní tisk (kruhy, pruhy i květy).

Kolekce SANU BABU léto 2009 V nabízené škále barev se objeví mimo jiné plejáda červených odstínů - od ohnivé po temně bordó, tóny aqua, koření, lila nebo aktuální trojkombinace: černá, bílá a zelená. Pro mladé je připravena něžná růžová a letní tyrkysová. Šanci stát se sezónním hitem mají lehké, velké šátky s třásněmi - „Palestina", které nosí mladí především s cípem dopředu na krku. Vedle nich jsou tu také kožené a barevné pantofle, vyšívané, sestavené proplétáním z proužků kůže. V široké nabídce kožených i textilních tašek zaujme netradiční kolekce Recycle Bag - doplňků, vyrobených z papíru, plastu a také z duší velkých indických nákladních aut. Recyklovaný materiál povyšuje tašku svým jakostním rukodělným zpracováním na cennou záležitost.

 

Kolekce SANU BABU léto 2009 Kolekce SANU BABU léto 2009 Kolekce SANU BABU léto 2009