Loading color scheme

Levi’s® pro jaro/léto 2022 zkombinoval pohodlí se stylem

Obojí si užijete díky kombinaci pohodlných střihů a příjemných látek spojených s nenucenou sofistikovaností, která funguje jak doma, tak i venku. Barevnost kolekcí navozuje optimismus a těšení se na momenty, které prožijete oblečení v nových kolekcích Levi’s®.

Tonalita a výmluvný styl nové sezóny čerpají ze 70. let, ale se silnou příměsí estetiky let devadesátých. Ty přidaly střihům uvolněnost, která promlouvá jasným životním postojem. Celá kolekce jaro/léto 2022 klade silný důraz na Levi’s® dědictví.

Dámská kolekce

Hlavní inspirací pro dámskou kolekci jsou chytře sladěné neformální kousky, které si lze užít doma i během všeho, co nabízí život venku. Po dlouhém období doma je načase vynést domácí pohodu také ven. Zatímco topy se tuto sezónu trochu zmenší a odhalí vice kůže, spodní části modelů mají volnější střihy, jako by se džíny snažily tak trochu odlepit od kůže. Přesně tak, jak se nosily v 90. letech.

Populární high-low přístup, který kombinuje nenucenost s vytříbenou módou, se prolíná celou kolekcí jaro/léto 2022. Snoubí krásu se svobodou sebevyjádření.

Největší novinkou Levi’s® kolekce pro ženy je nová interpretace slavných 501 džínů z 90. let. Nové 501 jsou oproti tradičnímu modelu volenější v okolí boků a v nohavicích, aniž by byly neforemné. Na těle si sednou lehce pod pasem a nabídnou možnost si je buď lehce vytáhnout nahoru, nebo naopak dolů. Záleží jen na vás. Jsou k mání v několika sepraných odstínech, které jim dodává vintage kouzlo. Nové 501 jsou ztělesněním všeho, čím byly džíny v 90. letech cool.

Jarní kolekce pro rok 2022 nabídne také širší nabídku tepláků z řady Levi’s® Red Tab, a to pro muže i ženy. Představte si ultimátí pohodlnost, ze které se nemusíte vysvléknout před odchodem ven, ale můžete v ní sebevědomě zůstat i na procházce. Řada je ušitá z velmi jemné francouzské froté terry tkaniny, která má vysokou gramáž, a je barvená jako celek i po ušití. Siluety teplákových souprav jsou lehce oversized a nabízí maximální komfort a pocit svobody. 

Pánská kolekce

Pánská kolekce na jaro 2022 se soustředí na objevování průsečíků módy a funkčního oblečení s důrazem na uvolněnější a neformální střihy. Hlavní inspirací je módní odkaz 80. a 90. let. Ten symbolizují větší trika doplňující 501® džíny, nebo ještě volnější a plandavější kalhoty. Styl, který známe dobře z minulosti, je ale přenesený do současnost, aby vytvořil něco jedinečného a aktuálního.

Pro pánský Levi’s® šatník je velmi důležitým prvkem všestrannost. Tu zajišťuje široká škála džínů, populárních Chino kalhot a rozšířená řada Levi’s® Red Tab teplákovek. Vedle klasických Levi’s® 501® a 501® ’93 se tuto sezónu dočkáme i reinterpretace pánských zúžených 501® Taper. Denimové barevné úpravy navazují na 80. a 90. léta s několika světlemodrými odstíny, které připomínají denně nošené džíny. Prostě ty, které nemůžete přestat nosit, protože neznáte žádné lepší.

Kromě džínů se dočkáme i rozšíření řady Levi’s® XX Chino o modely Slim Taper, Standard Taper, Relaxed Taper a Classic Straight. Všechny s barevným zakončením, které nestárne - naopak čím déle je nosíte, tím lépe vypadají. Jde o jednu z nejvariabilnějších řad kalhot, které jsou stylové a současně extrémně pohodlné. Přesně na půl cesty mezi džínovinou a tepláky. Dohromady s teplákovou řadou tvoří základ flexibilně kombinovatelného šatníku včetně Red Tab Sweats novinek, jako jsou například široké tepláky bez zúžení u kotníku v dlouhé i krátké verzi.

Levi’s® Fresh

Udržitelnost je pro Levi’s® jedno z nejdůležitějších témat. Soustředí se na hledání nových technologických možností, které by při výrobě snížily objem chemikálií. Proto je dalším přirozeným krokem důraz na používání přírodních barviv a šetrnějších barvících metod, které v nové sezóně ztělesňuje kolekce Levi’s® Fresh. Ta se svým názvem inspirovala Levi’s® kolekcí ze 70. let, která se jmenovala Fresh Produce. Využívá k barvení novou techniku s pomocí přírodních barviv, které kouzlí pastelové odstíny oranžové, levandulové, růžové a žluté. Z takto barvených látek vznikla kolekce triček, kalhot a doplňků, které tvoří novou jarní Fresh kolekci.

„Pro jaro jsme se pokusili předpovědět budoucnost, aniž bychom v současném stavu mohli vědět, co nám přinese. Vzali jsme tak to nejlepší, co jsme se v průběhu minulého roku naučili a spojili jsme to s očekáváními, které máme se znovuobjevováním světa. Tím vznikly kolekce, které propojily to nejkvalitnější z času tráveného doma s radostí při objevování všeho venku. Pohodlí, které ale vypadá skvěle, ať už jste kdekoliv na světě.“, popisuje Jill Guenza, viceprezidentka sekce Design for Women’s Apparel ve společnosti Levi’s, Strauss & Co.

MNOHO DALŠÍCH ZAJÍMAVÝCH KOUSKŮ OD ZNAČKY LEVIS NALEZNETE U NAŠEHO PARTNERA >>

Sub galleries

220518GANNI-X-LEVISS010207 Levi’s® x GANNI vás zvou společně s Emmou Chamberlain do zahrady své nové kampaně Grow Up, která si hraje nejen se zeleninou. 
2 Levi’s® Fresh čerpá inspiraci z 50 let staré kolekce Fresh Produce a oživuje ji pro jaro/léto 2022