Loading color scheme

Zahřejte se s módními doplňky od Wittchen

Základem je samozřejmě kabát, který vám dodá šmrnc a pěkně zahřeje. Stylová móda značky Wittchen volí pro letošní sezónu teplé prošívané kabáty s kožešinou. Kromě obligátních tmavých barev vsaďte i na zlatavé odstíny, uvidíte, jak vám prosvětlí i ten nejpochmurnější den.

Do mrazů doporučujeme čepici, která je vyrobená z vlněné či akrylové směsi. Pokud si troufáte na výraznější kousky, pak je módní značka Wittchen tou pravou volbou. Takže směle do nich, protože s kabátem vypadají velice stylově. Bambule jsou opět trendy, proto se nebojte sáhnout i po takové, která má velkou chlupatou bambuli!

Ruce v zimě opravdu trpí, proto je řádně rozmazlujte. Letošním hitem jsou buď kožené rukavice ve světlých barvách nebo klasické černé vlněné, které zahřejí, a pokud mají ještě nějakou ozdůbku, jistě přitáhnou pohledy kolemjdoucích.
A neposlední řadě nezapomínejme ani na šály. Černé pro letošní sezónu odzvonilo, velmi populární jsou šály z imitace kožešiny nebo ty z vlněné směsi ve světlých nebo pastelových barvách.

Korunou každého outfitu je pak kabelka. Pro letošní zimu zvolte větší kabelku s kožešinovým lemem v různých odstínech hnědé.