Loading color scheme

Jak se obléknout na cvičení?

Jak spálit co nejvíce kalorií

Naše tělo dostává v zimě pořádně zabrat, většinu času jsme doma zalezlí na gauči u televize, a na naší postavě je to znát. Jaro je ta nejlepší doba, začít s tím něco dělat. Pokud chceme spálit kalorie, musíme přizpůsobit tomu i styl cvičení. Efektivně působí skákání přes švihadlo, klasický běh a cvičení na posilovacích strojích. K zahození nejsou ani dřepy nebo výpady. Pokud se vydáte do fit centra a nevíte si rady, nechejte si poradit.

Vhodné oblečení

Abyste mohli správně cvičit, je důležité se na to vhodně obléknout. Oblečení se musí přizpůsobit každému vašemu pohybu - nic nesmí tlačit a bránit vám v pohybu. Nezbytností jsou dámské sportovní legíny. Padnou jako ulité a vy můžete dělat co se vám zlíbí, důležité je pohodlí. Když se zapotíte, bude vám zima. Proto by ve vaší výbavě neměla chybět ani dámská mikina s kapucí. Materiál, ze kterého je fitness oblečení ušito také saje pot, zaručuje tedy naprostý komfort při jakékoliv zátěži.

Nezapomeňte na nezbytné doplňky

Kromě vhodného oblečení sebou do posilovny nezapomeňte vzít také potřebné doplňky, bez kterých se neobejdete. Neměla by vám chybět sportovní láhev s čistou neperlivou vodou, kvalitní a pevné boty a také ručník - určitě se totiž budete potit. Pokud si chcete měřit čas nebo počet spálených kalorií, navlékněte fitness náramek.
Se správnou výbavou vám už nic nebrání v tom, abyste začali shazovat přebytečná kila dolů.