Loading color scheme

Vidět a být viděn znamená nosit kvalitní trendy brýle

O tom, že Dánové milují čistý design i vše krásné a pohodlné, nejsou pochyby. Tento životní styl se u značky Ørgreen odráží v sofistikovaných tvarech obrouček, prvotřídních materiálech a působivém designu. „Našim zákazníkům se snažíme dopřát vždy to nejlepší. Nabízíme proto modely vybraných světových značek a Ørgreen je jednou z nich. Jejich novou kolekci „Q“ jsem poprvé viděl na veletrhu Silmo v Paříži a bylo mi jasné, že o tuhle krásu nemůžeme naše klienty připravit, “ říká s úsměvem Blahoslav Žilka, optometrista a majitel značky OPTIK Žilka a dodává: „Ørgreen je značka, která se nemusí schovávat za velké logo. Její hlavní devizou je řemeslná kvalita a dokonalé zpracování.“

V nové kolekci Quantum se prosadila unikátní povrchová úprava a nový patentovaný systém uchycení stranic, jenž s absolutním minimem jednotlivých dílů zajišťuje kvalitu i funkčnost. Odpadá použití šroubků, drátků a dalšího pomocného materiálu. Uchycení není zvenčí viditelné a vše tak působí velmi čistým dojmem. Designéři značky si rádi pohrávají také s barvami, vybírat tedy můžete z mnoha barevných kombinací. Záleží jen na vašem stylu a náladě.

Proč právě „Quantum?“ Název symbolizuje unikátní dánský design a minimalismus. A to vše je v nové kolekci zakomponováno.

{phocagallery view=category|categoryid=2302|limitstart=0|limitcount=0}