Loading color scheme

Vydejte se na Dolní Moravu za adrenalinem, letními zážitky i odpočinkem uprostřed překrásné přírody

Pokud však máte strach z výšek a nechcete se projít nad korunami stromů, vypravte se poznávat okolní přírodu na horských kolech a elektrokolech. V půjčovně nyní najdete úplně nové modely. Relax & sport resort Dolní Morava má připravené zážitky pro celou rodinu. Děti si jistě zamilují indiánskou vesničku s teepee stany pod čtyřhvězdičkovým Wellness Hotelem Vista. Na malé vesničany tu každý den čekají zábavné animační programy.

Dospělí si mezitím mohou dopřát rozmazlování ve wellness světě. Nechte se hýčkat masážemi, spa procedurami, odpočiňte si v bazénu či vířivce a nechte se zkrášlit. Připravena je též jóga, lekce s tenisovým trenérem, cvičení, které vás udrží ve formě, ale i saunové rituály či speciální saunová ceremonie se šamanskými bubny a bylinami. To pravé přímo pro vás si můžete vybrat v jednom ze speciálních pobytových balíčků.

Vypravte se na Dolní Moravu a zažijte s dětmi Mamutíkovo noční dobrodružství. Večerní program v Mamutíkově vodním a Lesním zážitkovém parku probíhá pravidelně každý týden a návštěvníci tu za svitu luceren potkají bytosti z lesní a vodní říše. Už 8. července čeká na zájemce Den plný zážitků s hrami a workshopy, srazem veteránů a večerním koncertem. Romantické duše si užijí Magickou noc za svitu luceren a hvězd. Tuto noční procházku Stezkou v oblacích navíc zpříjemní hudba. Milovníky sportu jistě nadchne testování nejen nových elektrokol Bike Snow Tour nebo Adventure v lanovém parku, kdy si při světle loučí užijete okruh parkem nebo atrakce na dobrodružné věži.

Z aktivit, které můžete absolvovat v Relax & sport resortu Dolní Morava, hravě složíte dokonalou mozaiku letních zážitků. Od těch adrenalinových pro milovníky výzev, přes pohodové a rodinné až po odpočinkové a relaxační pro každého, kdo potřebuje trochu hýčkat. Stačí si vybrat!

{phocagallery view=category|categoryid=2216|limitstart=0|limitcount=0}