Loading color scheme

Měňte svůj pohled podle nálady. Barevné čočky se hodí do práce i na Halloweena

Pokud máte odvahu a ráda provokujete, halloweenská party je skvělou záminkou vyzkoušet čočky s „crazy“ efektem. Jen si napište do kalendáře, že letos Halloween připadá na pondělí 31. října, takže slavit se často bude už o víkendu.

Vybírat můžete z nejrůznějších motivů, které buď překryjí pouze duhovku (ColourVUE Crazy Lens) nebo zabarví rovnou celé bělmo (ColourVue Sclera Full Eye Lens). Pohledu šelmy či dračice nebo třeba strašidelných celobílých očí dosáhnete během pár sekund.

Pokud chcete pouze podtrhnout přirozenou barvu vašich očí, vyzkoušejte tónovací čočky (Air Optix Colors). Váš pohled přirozeně prozáří a hodí se i na každodenní nošení. Přátele na party překvapte úplnou změnou barvy očí, které dosáhnete díky krycím čočkám (FreshLook ColorBlends).

„Podle prodejů vidíme, že obliba barevných kontaktních čoček obecně vzrůstá. Během roku se nejvíce prodávají tónovací čočky, před Halloweenem ale roste zájem o strašidelné motivy,“ vysvětluje Tomáš Bártek z největšího e-shopu s kontaktními čočkami.

Výhodou barevných čoček je fakt, že většina typů je k dostání v dioptrické i nedioptrické variantě a jsou určené až pro čtvrtletní nošení. Moderní materiály navíc umožňují výbornou propustnost kyslíku, čočky jsou tak pro oko naprosto bezpečné.