Loading color scheme

Kabelky, se kterými vás plesová sezóna nezaskočí

Na ples patří kabelka malá, či psaníčko. Barevně se s šaty může shodovat nebo s nimi kontrastovat a není nutné ji volit ve stejné barvě jakou mají boty. Co je ale nezbytné, aby trio šaty, obuv, kabelka celkově ladilo. Kabelky Uashmama jsou ručně vyrobené z originálního materiálu pratelného papíru a ve výraznější barvě budou nejen kabelkou, ale i šperkem.

Kabelka tvaru psaníčko by neměla chybět v šatníku žádné dámy. Tuhle navíc díky připínatelnému koženému popruhu unosíte jako kabelku i mimo plesovou sezónu. Vybírat můžete ze dvou velikostí S a L podle toho, kolik nezbytností si na ples potřebujete vzít.

V metalických odstínech bude kabelka i originálním doplňkem, ale nechybí ani klasické decentní odstány šedé, černé či hnědé.

Elegantní psaníčko i obal na tablet. To je další praktický kousek, který bude slušet na plese, na pracovní schůzce a využijete ho i během roku.
Zapínání je na cvoček a uvnitř je otevírání na zip.

Jestli na ples nosíte jen peníze, rtěnku a telefon, tak vám stačí vlastně i větší peněženka. Přesně takový rozměr má malá kabelka Mini Bag. Je vybavena dlouhým koženým popruhem, takže ji je možné nosit i cross body. Ten lze odepnout a mít z kabelky elegantní kousek do ruky.

Další krásné kabelky nejen pod stromeček naleznete zde.

{phocagallery view=category|categoryid=2084|limitstart=0|limitcount=0}