Loading color scheme

Avignon 6 – kabelka par excellence

Použijete-li ¾ řemen, můžete ji nosit v ruce. Za použití ramenních popruhů si ji hodíte nedbale přes rameno a nebo si ramenní popruhy připnete k hornímu kroužku kabelky a během chvilky máte volné ruce a na zádech praktický batůžek. Tato kabelka má velmi jednoduchý střih, který neruší žádné švy, rafinované detaily a je vyrobena z té nejkvalitnější hovězí kůže a tak je již od pohledu velmi hebká a smyslná. Uprostřed kabelky je kapsa na zip, kterou zdobí odnímatelný ozdobný řetízek, který ji přidává na jedinečnosti.

Tak jako každá BREE kabelka není jen krásná, ale je i neuvěřitelně praktická. Kromě zmíněné přední kapsy na zip, má ještě zadní kapsu na zip. Uvnitř pak další dvě kapsy, jednu na zip a jednu otevřenou.

Samozřejmostí je kapsa na mobil, poutka na tužky a klíčenka. Avignon 6 je k dostání ve dvou barevných provedeních. V teplém žlutém odstínu nebo v elegantní čistě bílé barvě.

Do kabelky Avignon 6 se lehce zamilujete a bude z toho láska jako trám. Stačí se na ni podívat a už ve vás vyvolává spoustu pocitů. Tato kabelka Vás bude věrně a se ctí doprovázet Vaším životním příběhem.

Nebo jukněte na další krásné kabelky.

{phocagallery view=category|categoryid=1999|limitstart=0|limitcount=0}