Loading color scheme

Jaké dámské hodinky budou hitem v roce 2011?

 

Prvním želízkem v ohni pro letošní rok mezi dámskými hodinkami jsou stříbrné ručičkové hodinky GANT Cape May na bílém koženém řemínku, které díky své jednoduché eleganci dobře hodí k formálnímu oblečení i k outfitům pro volný čas. Americká značka oblečení a životního stylu Gant je zárukou kvality a neformálního uvolněného stylu.

Citizen - Eco Drive Opravdovou ozdobou vašeho zápěstí bude aktuální model dámských hodinek Citizen EcoDrive. Budou dobře ladit například k bílé barvě, která bude letos vládnout dámským kostýmům. Luxusní stříbrné hodinky s ocelovým řemínkem jsou uloženy v ocelovém pouzdře a vedle toho, že jsou nesporně elegantní, jsou navíc plně vodotěsné do sta metrů pod hladinou a šetří životní prostředí. Originální systém EcoDrive tradičního výrobce hodinek Citizen napájí hodinky bez potřeby baterie a získává energii ze světla. Tento způsob šetrný k životnímu prostředí je v současnosti používán ve všech typech hodinek Citizen.

Suunto - M4 Třetím favoritem roku 2011 ucházejícím se o vaši přízeň jsou dokonce více než hodinky. Jedná se o tréninkový manžer Suunto M4 vhodný pro aktivní sportovce, který vedle měření času poskytne i každodenní tréninkový plán na míru a jeho řízení. Nabízí test fyzické kondice, automatické přizpůsobení programu cvičení pro následujících 7 dní, výběr ze 3 osobních cílů: zlepšení kondice, redukce hmotnosti nebo volný trénink, pokyny k dennímu cvičení s ideální délkou trvání a intenzitou, návrh intenzity cvičení v reálném čase a zpětnou vazbu ve formě motivační zprávy.