Loading color scheme

IT’S NOT THE SAME - PODZIM/ZIMA 16 - Dámská kolekce

EXOTICKÁ & KREATIVNÍ DŽÍNOVINA
Koncept Exotic Jeans byl vytvořen pro kolekci podzim/zima 15, a teď se vrací v průběhu zimy. Přináší ale nový pohled na patchwork, hru s různými látkami, flitry, zrcátky i korálky. Přišel čas seznámit se s nejkreativnější stránkou kolekce, která přináší nové kombinace materiálů a aplikací. Výsledkem je unikátní osobitost každého konkrétního modelu. Kolekci nechybí handmade faktor. Střihy a celková silueta jsou důležité. Dominuje důraz na výjimečnost a krásu každé ženy a komfort nezůstává v úzadí. Tady není prostor pro kompromisy… V této sezoně přináší značka hned několik kousků, které musíte mít, a to bundy, šaty, vesty, košile, trička a širokou variaci střihů kalhot - od ultra slim po boyfriend.

V této sezoně se bude nosit sepraná džínovina, která bude v celé paletě odstínů - od bílé po tmavě modrou. V této sezoně přichází taky její nové zpracování, které nabízí vojensky laděný výsledek v khaki barevné paletě.

Patchwork - materiály a textury přinášejí etno inspiraci, kterou podtrhují výšivky, korálky, flitry a zrcátka. Také přichází nová verze oblečení na volný čas, která kromě džínoviny kombinuje ultra-ženské materiály (krajka) a nejnovější výdobytky technologií (neopren). 

Nejvíc přitahují pozornost bundy s výrazným límcem.

Co se týče kalhot, Desigual si hraje s tradičními aspekty této součásti šatníku. Do hry ale vrací ikonu šedesátých let tzv. bootcut. Najdete tady i vzkazy na osmdesátá léta. Když ale chcete obnovit svůj vzhled ještě víc - sáhněte po kalhotové sukni.

TEPLO & SPOKOJENĚ
Pro zimní sezonu 2016 najdete v nabídce mnohem širší nabídku vrchních částí oblečení do nepohody. Vyrobeny jsou z vysoce kvalitních materiálů. Látky z Itálie a Francie jsou váhou velice lehké, no i tak perfektně hřejí v zimě. Lehká váha, příjemné nošení a design - to jsou hlavní atributy. Některé modely víc zdůrazňují pas, jiné křivky. Pozornost i tady přitahují detaily (například zipy), které působí dojmem propracovanosti.

Bundy, pláště, bombery i dlouhé kabáty jsou klíčovými položkami v kolekci Desigual podzim/zima 16.

Kabáty s výrazným límcem, které jsou vytvořeny z mixu materiálů, bundy lemované kožešinou, modely, které zdobí kamínky s výraznými knoflíky, mají své nezanedbatelné místo v kolekci.

Patchwork a hra s materiály jsou vidět v celé kolekci. Toto patří k duchu značky, její kreativitě, výjimečnosti a handmade odkazu. Teď ale přicházejí kousky, které charakterizuje jedna barva jako součást total look-u. Je na vás, jestli zvolíte temnou černou nebo taky růžovou.

BOHATÝ POTISK
Potisk a textury jsou klíčové v dámské kolekci podzim/zima 16. Je to doopravdy umělecké cestování časem a prostorem. Krásné motivy, které vycházejí z minulosti byly reinterpretovány a přizpůsobeny dnešku. Dálný východ, Japonsko i Čína jsou hlavní destinace, které inspirovaly designéři. Čínské květy třešní tady najdete například v celé kolekci. Na druhé straně, materiály jako samet, hedvábí a další se starají o to, že tyto kousky jsou velice příjemné na dotek. Turecká kultura byla taky výrazným zdrojem nápadů v této kolekci. Všimněte si tady odkazy na Byzantskou a Osmanskou říši. Kromě toho tady najdete hru geometrických motivů, a to v barevných verzích i oblíbenou hru černé a bílé. Moderní města a aktuální umění tady mají taky své místo.

VEČER VE MĚSTĚ
Pro speciální příležitosti přichází značka s tlumenější paletou barev. Tmavá červená, kombinace černé a bílé, jenom černý outfit a propracované detaily na límcích - ty tvoří první linii ve vašem večerním šatníku.

Tu nejsvodnější stránku kolekce Desigual podzim/zima 16 tvoří hlavně materiály jako krajka, satén, kvalitní viskóza a další. Přichází čas hrát se a kombinovat.

Máte vybráno? Oblečení značky Desigual můžete zakoupit zde.

{phocagallery view=category|categoryid=2016|limitstart=0|limitcount=0}