Loading color scheme

Kolekce CCC podzim/zima 2014

Chelsea boots na sto způsobů
Nejvýraznějším trendem této kolekce jsou oblíbené chelsea boots, nebo-li tzv. perka. Tento typ původně pánské obuvi, který byl znakem mladé generace 50. a 60. let, proslavili již Beatles a od té doby byly boty přejaty i do dámských kolekcí. Prémiová kolekce CCC Lasocki nabízí celou dámskou řadu v černé a hnědé kůži, v matném i lakovaném provedení.

Elegance až na prvním místě
Dámská kolekce se nese na vlně rafinovanosti a ženskosti. Jednoduchost osvědčených tvarů je doplněná jen nepatrnými detaily, případně funkčními prvky. Můžeme vybírat z nízkých kozaček s lehkou platformou a stabilním podpatkem nebo se skrytým klínem. Veškerá pozornost je upřena na kotníky. Přezky, nenápadné nýtky a zapínání jsou jedinými ozdobnými prvky. I letos je dámská kolekce ovlivněna pánským stylem v podobě vysokých šněrovacích bot. Vše pak doplňují elegantní kabelky a batohy v podzimních barvách.

Dokonalost v detailu
V pánské kolekci CCC je kladem důraz na detail. Prvky s luxusním vzhledem tvoří jednotící linii celé pánské řady. Setkáme se s podpatky zpevněnými kovovými plíšky, cvočky a zipy v barvě drahých kovů. Propracovanost detailů se objevuje i v samotném zpracování kůže. Povrchová úprava imitující hadí kůži, ale i jemný vzorek na gumě u chelsea boots.

{phocagallery view=category|categoryid=1628|limitstart=0|limitcount=0}